Menu

Willerby Rio

Verkocht
Prijs: €37.000,-
Aantal slaapkamers: 3

Vraagprijs: €37.000,-

Locatie: DJ-02, direct aan het sportveld

Kenmerken:

  • Ruime stacaravan: Deze stacaravan is ruim opgezet en biedt voldoende plek voor het hele gezin.
  • Ligging: Gelegen aan het sportveld, perfect voor kinderen om te spelen en sporten.
  • Ruime tuin: Geniet van de ruime tuin, ideaal voor buitenspellen & gezellige barbecues.
  • Gezinsvriendelijk: De ideale vakantiewoning voor gezinnen met kinderen.

Bent u op zoek naar een ideale vakantiewoning voor uw gezin? Zoek niet verder! Deze prachtige stacaravan staat te koop en biedt alles wat u nodig heeft voor een heerlijke vakantie.

Deze caravan beschikt over 3 slaapkamers. In de master bedroom staat een lekker ruim 2 persoonsbed en de andere 2 kamers beschikken over ieder een enkel (kinder)bed.

Er staat een comfortabele hoekbank in de woonkamer, ideaal om op te ontspannen en te genieten van een goede film op de tv die bij de verkoop inbegrepen zit. Pluspuntje aan deze stacaravan is het 2de aparte toilet. Ideaal voor als je visite krijgt.

De caravan is voorzien van een nieuwe airco, heerlijk voor de wat warmere dagen. Daarnaast zit er een nieuwe elektrische geiser in en zitten er nog vele andere artikelen bij de verkoop inbegrepen. Bekijk de brochure voor verdere informatie hierover.

Extra Informatie:

  • De stacaravan is goed onderhouden, direct beschikbaar en volledig instapklaar.
  • Mooie ruime tuin met recentelijk nieuw aangelegde betegeling en prachtige buitenverlichting.
  • Centraal gelegen op het park, dichtbij de campingwinkel, speeltuin, voetbalveld en strandbad

Brochure

Onderaan deze pagina kan de brochure gedownload worden. In deze brochure vind je onder andere het staangeld van deze plek, foto's en wat er van de inventaris achter blijft bij de aankoop van deze caravan.  

Staangeld

Het staangeld van onze staanplaatsen wordt vastgesteld op basis van grootte en ligging op ons terrein. Download voor meer informatie over het staangeld van deze plek de brochure.  

Elektra en waterverbruik wordt achteraf per factuur betaald. Een indicatieve prijs voor elektra is € 0,80 per kWh (deze prijs is afhankelijk van de prijswisseling op de energiemarkt). Alle caravans op onze camping worden aangesloten op 10 ampère.  Er zit 15 m3 water bij de prijs in, hierna betaal je € 4,40 per m3.

Voor het ontvangen van alle tv zenders raden wij aan gebruik te maken van Digitenne.   Voor een seizoen wifi betaal je € 120,- dit kun je kopen in onze receptie.  

Toelatingsbeleid

In het kader van ons toelatingsbeleid voor nieuwe gasten nodigen wij je graag eerst uit voor een kennismakingsgesprek en nemen we de huisregels van onze camping door. Omdat we graag een goede band willen hebben met onze gasten, hopen we elkaar tijdens dit gesprek goed te leren kennen en kijken we of er een wederzijdse klik is. Wanneer dit het geval is, plannen wij binnen 2 dagen een nieuwe afspraak in voor een bezichtiging.   Wanneer er geen klik is, wordt er logischerwijs geen vervolgafspraak gepland.

Je kunt bovenstaande vergelijken met wie je zelf toelaat in je eigen huis.  

Camping BetuweStrand

BetuweStrand is een 4,5-sterren camping in de prachtige Betuwe. BetuweStrand ligt in het dorp Beesd en heeft onder andere een supermarkt, bakker, slager, drogist en heerlijke restaurants. Maak eens een mooie wandeling of fietstocht door Landgoed Mariënwaerdt of langs de Appeldijk waar in het voorjaar de appelbomen in bloesem staan. Liever wat meer actie? BetuweStrand Recreatie beschikt over een Waterskibaan waar, tegen betaling, gebruik van gemaakt kan worden.   Wanneer je een caravan hebt op onze mooie camping mag er gratis gebruik gemaakt worden van ons heerlijke zwem,- en viswater. Zowel het animatieteam, onze vrijwilligersvereniging OVB en de camping zelf verzorgen leuke activiteiten voor kinderen en volwassenen. Kortom, een heerlijke vakantieplek in een prachtige omgeving. Wie wil dat nou niet?

 

Download brochure