Menu

De jongerencamping van Nederland

Ben je jong en wil je nog niet zonder je ouders op vakantie? Wij zijn de perfecte camping waar je je als jongeren prima kunt vermaken in het bijzijn van je ouders. Wij hebben comfortabele accommodaties, spetterende activiteiten, faciliteiten en nog veel meer... Wat dacht je bijvoorbeeld van wakeboarden, waterskien, banaanvaren, zwemmen of gewoon relaxen op het strand? Daarom ga je voor een Familiecamping in Nederland naar BetuweStrand Recreatie! (Voor alleen reizende jongeren/groepen jongeren tot 21 jaar is onze camping niet toegankelijk)

Ontdek Gelderland

BetuweStrand Recreatie kenmerkt zich niet alleen als familiecamping, maar is ook de perfecte uitvalsbasis om een dagje weg te gaan. Met vele leuke activiteiten in de buurt, is het ook voor jongeren erg interessant om nog mee te gaan op vakantie. Het Uilen- en dierenpark De Paay is erg leuk voor zowel jongeren als ouderen. Je kan maar liefst 78 dieren in het park spotten! Ook is het mogelijk om lekker te gaan kanoën over de Linge. Leuk voor heel de familie!

Dé jongerencamping van Nederland!

Naast het grote strandbad met alle leuke activiteiten kun je ook op ons sportveld terecht. En als het donker wordt, dan ga je toch gewoon naar de Chillzone? Of als je zin hebt in een spelletje, dan ga je naar het jeugd/game café in de horeca. Op familiecamping BetuweStrand Recreatie ontmoet je zeker leeftijdsgenootjes en hoef je dan ook niet bang te zijn dat je 'opgescheept' zit met je ouders. Jij viert je vakantie compleet in stijl en hoeft je geen moment van de dag te vervelen. Heb je jongere broertjes of zusjes? Gelukkig is er voor hun ook genoeg te doen op BetuweStrand Recreatie. 

Onze tienercamping geeft een vakantie met pubers een nieuwe dimensie! Je hoeft dan ook niet raar op te kijken als jullie tiener volgend jaar terug wil naar BetuweStrand Recreatie. 

Boek nu je vakantie op onze kindercamping in Nederland!

Jongerencamping Nederland

Kamperen met jongeren in Nederland? 

Ben je op zoek naar een gezellige en veelzijdige camping in Nederland? En waar jij en je vrienden tal van mogelijkheden hebben om een geweldige vakantie te beleven? BetuweStrand Recreatie, gelegen in het altijd bruisende Beesd, beschikt over vele faciliteiten voor jongeren, maar ook over kampeerplaatsen speciaal voor hen. Zo heb je tijdens het boeken van je jongerenvakantie uit waterplaatsenstandaardplaatsen en comfortplaatsen. Optimaal kunnen genieten van je vakantie kan absoluut op deze mooi gelegen kampeerplaatsen. Kies je favoriet en ga samen met je vrienden een topvakantie tegemoet in Gelderland. Wij heten jullie van harte welkom. 

Boek onze jongerencamping