Menu
Direct contact! 0345 681503
bereikbaar tot 20:00u 's avonds

Stacaravan huren in Gelderland

Kamperen is een prachtige vorm van vakantie vieren, maar volgens sommige mensen kleven er wel een aantal kanten aan waar niet iedereen op zit te wachten. Denk mmaar aan koude nachten, geen eigen toilet of douche en slapen op een luchtbed. Wilt u graag kamperen maar kiest u dan liever voor wat meer comfort, dan vindt u op Camping Betuwestrand ruime stacaravans. Hiermee doet u volop mee in het gezellige kampeerleven, maar zonder bovengenoemde nadelen.

Met een stacaravan huren in Gelderland heeft u  comfortabele bedden, een verwarming en een badkamer met toilet, douche en wastafel. Dat betekent dat u er ook op koude of natte dagen warm bij zit. En alsof dat nog niet genoeg is, kunt u ook een stacaravan aan het water boeken. Overdag het plezier van de activiteiten op en aan het water en  's avonds geniet u van een prachtig uitzicht over het water.

Een luxe stacaravan huren

Een luxe stacaravan huren op Camping Betuwestrand biedt u niet alleen de voordelen van een luxe en gezellige stacaravan. In de omgeving van de Betuwe kunt u prachtige uitstapjes maken. De Betuwe wordt gekenmerkt door de bloesems en de wateren die zeer de moeite waard zijn om te ontdekken.

Wilt u een stacaravan huren?

 

Geheel in de stijl van de Betuwe hebben we onze stacaravans fruitige namen gegeven als Braam, Peer en Aardbei. Elk type stacaravan is compleet ingericht en voorzien van alle gemakken. Uiteraard kunt u ook lekker buiten zitten bij de stacaravans.

Wist u dat u bij ons niet alleen een stacaravan kunt huren, maar dat wij ook regelmatig stacaravans verkopen. Op uw eigen jaarplaats kunt u volop genieten van alle seizoenen in de Betuwe. Bekijk ons aanbod aan stacaravans in de Betuwe en neem gerust even vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Stacaravan huren Gelderland