Menu

Gezellige vakantie in 2024

Bij BetuweStrand Recreatie boek je een heerlijke vakantie in 2024 met alle voorzieningen, faciliteiten, activiteiten, accommodaties en kampeerplaatsen die je van ons gewend bent. Kijk maar eens wat wij te bieden hebt als je komt kamperen in 2024.

Vakantie in 2024 op BetuweStrand Recreatie

Een vakantie in 2024 op BetuweStrand Recreatie betekent een heerlijke vakantie in de Betuwe. En dat komt onder andere door de goede faciliteiten en voorzieningen die je kunt gebruiken op ons park. Zo kun je bij ons heerlijk indoor chillen in de indoor-chill-ruimte. De ruimte biedt vele mogelijkheden. Zo kun je er trampoline springen, spelletjes spelen, knutselen en nog veel meer. Ook kan hier gegamed worden op een PlayStation. Dit is dé plek voor de jeugd tijdens hun vakantie in 2024.

De zomervakantie vieren op BetuweStrand?

De zomervakantie vieren op BetuweStrand betekent genieten van zon, water en gezelligheid. Zwemmen, zonnen en activiteiten voor het hele gezin maken het een onvergetelijke ervaring. In welke week van de zomervakantie kom jij naar BetuweStrand?

Boek je vakantie in 2024 hier

vakantie in 2023

Waterpret op het vakantiepark

Ook is er natuurlijk ruimte voor waterpret in 2024. Zo kun je heerlijk zwemmen in het strandbad, maar is er ook de gelegenheid om verschillende watersporten te beoefenen. Als je het durft natuurlijk! Want waterskiën en wakeboarden vallen niet voor niets onder de "extreme sporten". Maar als je gewoon wilt zwemmen dan is dat ook geen probleem natuurlijk. We hebben verschillende speeltoestellen en glijbanen in het water staan waar je vanaf kunt glijden. Zo wordt ook het zwemmen extra avontuurlijk.

Informatie over vakantie 2024?

Voorzieningen op het park

Naast heel veel activiteiten die je op ons vakantiepark kunt doen, kun je in 2024 ook weer gebruik maken van de beste faciliteiten, om je vakantie onbezorgd door te komen. Er is bijvoorbeeld een wasserette op de camping aanwezig. Met al het spelen, zwemmen en plezier maken tijdens de vakantie is het onvermijdelijk dat je kleren vies worden. Dan is een wasserette wel zo handig. Ook kun je op onze camping in 2024 terecht in de campingwinkel voor een kleine boodschap of het avondeten. Ben je iets vergeten mee te nemen van thuis? Ook tijdens je vakantie in 2024 is dit geen probleem. Loop gewoon de campingwinkel even in.

Plezier in de omgeving

Ook rondom onze camping kun je in 2024 weer van alles beleven. Er is namelijk heel veel leuks te zien en te doen in de Betuwe. Ben je met kinderen op vakantie in 2024? Ga dan zeker naar Monkey Town in Leerdam. Dit klim- en klauterparadijs is de plek voor kinderen om lekker te ravotten. Een ander leuk uitstapje in de regio is het Elvis Presley Museum in Culemborg. Altijd al meer te weten willen komen over de King of Rock & Roll? Dit is je kans!

 

De Betuwer natuur in

Ook kent de Betuwe heel veel natuur. Het is dan ook onmogelijk om tijdens je vakantie in 2024 de natuur van de Betuwe ongemoeid te laten. De regio kent heel veel wandel- en fietsroutes, dus vergeet je wandelschoenen en fiets vooral niet. De Betuwe staat natuurlijk bekend om zijn grote hoeveelheid fruitteelt, maar het gebied is meer dan dat. Het is absoluut een bezoekje waard tijdens je vakantie! Wil je ook de natuur van de Betuwe ontdekken in 2024?

Vraag hier naar de mogelijkheden

Kamperen in 2024

In 2024 kun je weer heerlijk komen kamperen bij BetuweStrand Recreatie. En je hebt weer keuze uit 3 verschillende kampeerplaatsen. Kies je voor de standaardplaats, dan kies je voor een kampeerplaats van minimaal 80m² met 10 ampère elektriciteit en een watertappunt. Kies je voor de Comfortplaats? Dan krijg je een kampeerplaats van minimaal 100m² met elektra, water en een vuilwaterafvoer. En ga je helemaal voor het ultieme vakantiegevoel, dan kies je voor een waterplaats.  Deze plekken zijn net zo groot als de standaardplaats, maar prachtig aan het water gelegen. Neem contact op voor meer informatie over kamperen in 2024.

Kamperen in 2024

Vakantie 2023 in de Betuwe

Vakantie in een huuraccommodatie

Je vakantie in 2024 in luxe doorbrengen? Ga dan voor een van onze luxe huuraccommodaties. Je kan kiezen uit 4 verschillende types. Kies bijvoorbeeld voor het Gezinschalet. Dit is een ruime accommodatie, volledig ingericht, geschikt voor maximaal 6 personen (2 volwassenen + 4 kinderen). Je kan ook kiezen voor de Luxe Huurcaravan, een 5-persoons stacaravan. Deze ruime caravan heeft een mooi terras en een fijne inrichting met alles er op en er aan. Je kan bij ons ook nog een Trekkershut huren, als je voor één of meerdere nachten wilt reserveren. Ten slotte kun je ook nog een Villa Tent huren in 2024. Deze tent valt met recht onder het kopje Glamping. Het is een luxe tent die kamperen naar het volgende niveau tilt. Meer informatie over de accommodaties in 2024?

Direct boeken