Menu
Direct contact! 0345 681503
bereikbaar tot 16.30 u ’s middags

Op vakantie met tiener

Het nieuwe vakantieseizoen staat weer voor de deur en wij kunnen niet wachten... Jullie ook? Ben je op zoek naar een leuke en spetterende plek voor een vakantie met je tiener? Dan ben je op het juiste vakantieadres aangekomen, want bij ons vind je heel veel leuke, sportieve en ontspannende activiteiten voor tieners! Wat dacht je bijvoorbeeld van:

Comfortabel overnachten tijdens je vakantie met tiener(s)

Leuke faciliteiten op het park en een mooie omgeving zijn natuurlijk erg belangrijk tijdens de vakantie, maar een comfortabele accommodatie is toch ook een must. Ruime kampeerplaatsen, een luxe chalet of huurcaravan. Wij hebben voor iedere vakantieganger wat wils. Bent u op doorreis? Dan is onze trekkershut echt iets voor jou.

Onze verblijfsmogelijkheden voor jullie op een rij:

Boek hier je vakantie met tiener(s)!

 

Vakantie met tiener

Wij hebben de ideale overnachtig tijdens je doorreis

De trekkershut is erg geliefd op Betuwestrand. Ze zijn namelijk erg handig als je één nachtje op het park verblijfd. De trekkershut is voorzien van een tweepits gasstel, aangesloten op een gasfles, lichtpunt en wandcontact doos, prullenbak en koelkastje met vriesvak. Kortom, voor een doorreis is een trekkerhut ideaal! Komt u met het gezin? Geen probleem. De trekkershut is geschikt voor maximaal 4 personen. Huisdieren zijn helaas niet toegestaan in de knusse accommodatie.